Verschillende gebruikers Sportpark

Er zijn inmiddels gebruikers, naast de voetbalvereniging Beuningse Boys van het Sportpark. De fysiotherapie Beuningen, naschoolsopvang Casa4Kidzs! , diverse voetbalscholen, het ROC enz. Komende jaren zullen er nog meer gebruikers van het sportcomplex komen. Voordeel is dat de kosten van het onderhoud door meerdere gebruikers gedragen kunnen worden, waardoor de kwaliteit van het sportpark beter gewaarborgd kan worden. Voetbal Vereniging Beuningse Boys. De Vereniging Beuningse Boys is hoofdgebruiker van het complex en eigenaar van de uitgebreide horeca kantinefaciliteiten.

Interesse in eigen activiteiten op het sportpark?

BeuningseBoys logo

Beuningse Boys

Voetbal Vereniging Beuningse Boys. De Vereniging Beuningse Boys is hoofdgebruiker van het complex en eigenaar van de uitgebreide horeca kantinefaciliteiten. De SSPB werkt voor alle activiteiten nauw samen met de Vereniging.

Klanten Gebruikers Stichting SportParkbeheer Beuningen

Casa4Kidsz!

Casa4Kidsz! is een kleinschalige kinderdagopvang in Buitenschoolse opvang in Beuningen gericht op sport. Na schooltijd bewegen sporten en ontdekken.

Klanten Gebruikers Stichting SportParkbeheer Beuningen

ROC opleiding Sport en Bewegen

De Vereniging Beuningse Boys is officieel leerbedrijf voor het ROC. Studenten van de opleiding Sport en bewegen hebben wekelijks theorie en praktijkstage bij de jeugdopleiding van de Vereniging Beuningse Boys.

Klanten Gebruikers Stichting SportParkbeheer Beuningen

Fysiotherapie Beuningen SMC Papendal

Wij vinden dat topsportzorg voor iedereen toegankelijk moet zijn. Met een netwerk van specialisten zorgen wij ervoor dat ook niet-sporters en recreatieve sporters zo snel mogelijk weer fit zijn en dat doen we al bijna 50 jaar.

Mogelijkheden

Zoek je een bijzondere locatie voor je (zakelijke) bijeenkomst in combinatie met of zonder een sportieve activiteit? Op ons sportpark kan je hiervoor perfect terecht.